Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://tinsku.fi.

Rekisterinpitäjä

Tiina Mikkonen

tinsku@tinsku.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Sivujen yhteydenottolomakkeessa kerätään henkilön nimi sekä sähköpostiosoite. Henkilötietojen keräämisen perusteena on yhteydenotto. Rekisteriin kerätään tietoja henkilöltä itseltään.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen yhteydenoton täytäntöönpanemiseksi. 

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista tai tietojen siirtoa järjestelmästä toiseen. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen artiklojen 18 ja 21 mukaisesti.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle tai tehdä henkilötietojensa käsittelyyn liittyvistä seikoista valitus valvontaviranomaiselle.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.